邀請展出藝術家 陳純虹 Eszter Chen

【 台灣印花設計節:看不見的孔雀 】

– 邀請展出藝術家:陳純虹 Eszter Chen

畢業於加州帕薩迪納藝術中心設計學院。 現為插畫家、藝術家和印花設計師,用 不同的創作方式包括繪畫、多媒材、表 面設計、立體作品等等。Eszter 的插畫藝術由日生活中 的元素、記憶、夢境、和故事 為創作的靈感,並且用現代、 獨特和豐富色彩的方式去詮釋。 Eszter也喜歡在作品當中探索 色彩和形狀所產生出的關係和 互相配合後的能量,更在想像 故事畫面當中加入許多重復性 的印花。

創作靈感大多來自身邊的人、 路人、場景、生活體驗等。 喜歡把諷刺、尷尬或是討厭的事情用 畫畫轉化成幽默風趣的作品,除此之 外也喜歡畫肖像畫、印花、服裝等, 所以會把這些素材融入至創作當中。

Eszter Chen is a visual artist born in Taipei, raised in Los Angeles. She graduated with Honor from Art Center College of Design Pasadena, US. majored in Illustration Art and Design. She was also a textile designer worked for fashion label. Eszter currently lives in Taipei and L.A, working for commercial and personal artwork in drawing, painting, mix medium, surface design with her colorful, playful and unique style. She co-founded and works at her illustration and pattern design studio with her two adorable greyhound siblings Bumbie and Timmy in Taipei.

– 展覽日期:2019.6.11(二)-09.22(日)
– 展覽地點:台灣設計館06展間(松山文創園區 松菸口)

2019 台灣印花設計節「看不見的孔雀」徵件 5/10 截止

#台灣印花設計節 #TPDF #TaiwanPatternDesignFestival #看不見的孔雀 #自由人藝術公寓 #PATTERN #PATTERNDESIGN #印花 #印花設計 #印花創作 #邀請藝術家 #陳純紅 #EszterChen